Tlf. 50 71 77 25

info@billigpchjælp.dk

Åbningstider

Man.-fre. kl. 09.00 - 21.00
Lør.-søn. kl. 09.00 - 16.00


Fjernelse af virus, spyware, malware og trojanske heste.

Billig PC Hjælp har stor erfaring med bekæmpelse af virus. Virus, trojanske heste, malware og spyware-angreb forekommer hyppigere og kan være blandt de sværeste computer udfordringer at håndtere. Når computeren er inficeret kan dine personlige oplysninger såsom internet-steder du har besøgt eller personer, du har kontaktet, blive sendt videre til uønskede ude i den store verden.

Det er derfor vigtigt at der er antivirus software program installeret på din pc til, at beskytte din computer.

I de værste tilfælde kan det være nødvendigt, at foretage en backup af dine data og geninstallere

Trådløst netværk

Ønsker du at bruge internettet fra soveværelset, haven, garagen eller hvor som helst i dit hjem, så er trådløst netværk løsning.                                                                      
 
Dette vil også give dig mulighed for at dele din internetforbindelse mellem resten af husstandens computere/enheder og derved dele printere og filer/data på kryds og tværs.
 
Billig PC Hjælp kan installere og konfigurere et trådløst netværk der passer til dine behov og sikre, at forbindelsen er hurtigt og sikker.
 
Vi er erfarne i at oprette og konfigurere peer-to-peer-netværk (kablede og trådløse) og i at korrigere netværks problemer. Vi kan hjælpe dig med alt, lige fra to til ti computere, og sikre, at netværket er opsat og fastgjort korrekt, så andre mennesker ikke kan få adgang til dine private filer og internetforbindelse.
 
Trådløst netværk er perfekt til folk, der ønsker at forbinde bærbare og stationære computere eller for folk, der ikke kan lide at være afhængig af ledninger til netværksforbindelsen.
 
Kontakt Billig PC Hjælp og vi vil levere den bedste løsning til dit behov.